La celebració de la Romería del Rocío tindrà afectacions al trànsit i al servei d’autobús durant el migdia i la tarda d’avui divendres

La celebració aquest divendres 17 de maig de la XXXVIII Romería del Rocío al Santuari del Loreto comportarà diferents afectacions en el trànsit al centre i al nord de la ciutat i també en el servei d’autobusos de l’EMT des de les 13 h fins a les 21 h.

Foto: Romería Roció 2018
PUBLICITAT

Al migdia els participants en la Romería del Rocío, acompanyats d’una vintena de cavalls i una desena de carros, es concentraran al carrer Trafalgar i aniran fins a la plaça dels Carros. En aquest punt del recorregut, el trànsit del carrer Reial es desviarà al carrer del Lleó. La comitiva es reagruparà a la plaça dels Carros a les 16.30 h i poc després començarà el seu trajecte passant pels carrers Apodaca, Rambla Nova, Sant Francesc, rambla Vella, avinguda Catalunya i Rovira i Virgili, camí de Sant Pere i Sant Pau. Durant aquest recorregut, els agents de la capçalera avançats a la Romería tallaran el trànsit dels carrers al seu pas i desviaran els vehicles en sentit oposat a la Romería, o bé faran les retencions adients en els carrers transversals mentre passi la comitiva.

D’altra banda, l’EMT preveu recorreguts alternatius en el servei regular en les línies L22, L23, L41, L8, L11, L12 i L6 entre la franja horària de 13 a 18.30 h, aproximadament. Les línies L6, L54 L55 al seu pas per Sant Pere i Sant Pau faran una ruta alternativa entre les 18.30 h i les 19.50 h aproximadament. I la L55 es preveu que es quedi sense servei entre les 19 i les 20.30 h.

PUBLICITAT