La ciutadania decidirà l’ús de les grades dels Sedassos

Les obres de les grades de la plaça dels Sedassos ja han començat i el dia 8 de maig està previst que s’obrin al públic. El Conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha explicat que es farà una consulta ciutadana sobre l’ús que s’ha de donar a aquestes grades. 

Pla general de la plaça Sedassos de Tarragona i les noves escales de fusta que s'han construït al circ romà. Foto del 2 de març del 2021 (horitzontal).
PUBLICITAT

Pinedo ha tornat a reconèixer que el projecte no li agrada, però que no “llençaran els 250.000 euros que ha costat a la brossa, i el provaran”. 

Pinedo confia a poder reobrir l’arena de l’Amfiteatre aquest mes de juny, encara no hi ha data concreta. A més també ha anunciat que estudien fer una ruta turística modernista per diferents indrets de la ciutat.

El Conseller ha valorat molt positivament les visites del patrimoni romà d’aquesta Setmana Santa quan hi ha hagut aproximadament 18.000 visitants, per sota els 38.000 del passat 2019, però el Conseller ha remarcat que “s’ha de tenir en compte la situació actual”. 

PUBLICITAT