La Ciutat de Repòs i Vacances, un alberg dedicat a la salut mental

Després de dos anys parat sembla que el projecte de la Ciutat de Repòs i Vacances tirarà endavant. Així com ja s’havia anunciat vol ser un alberg que formi part de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya, però a diferència d’aquell que van presentar, l’objectiu és que estigui dedicat a les malalties mentals. Així ho ha explicat la Consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera.

ciutat residencial
PUBLICITAT

La Consellera ha dit que destinaran 15 milions d’euros a tot plegat, dels fons Next Generation. Amb aquests diners faran tota l’adequació de les instal·lacions que consisteix a construir habitacions a l’edifici principal, adaptar els 28 bungalous i crear diferents espais comuns.

La licitació de tot plegat es farà aquest 2022, amb la intenció que el 2023 comencin les obres, i que l’any 2026 ja s’hagi acabat.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha celebrat la notícia, i ha comentat que “encaixa amb la idea de turisme sostenible que tenen”.

Centre Cívic de Llevant

Segons han afirmat, volen que aquest espai, concretament l’entrada, pugui acollir diverses entitats de la ciutat. Ho veuen com una solució a les reclamacions de tenir un Centre Cívic a Llevant, tot i que encara s’ha d’estudiar i mirar les fórmules per fer-ho encaixar.

PUBLICITAT