La Ciutat Esportiva del Nàstic serà una realitat la temporada 22-23

L’any 2025 el conveni entre l’Ajuntament de Tarragona i el Nàstic per la cessió del Nou Estadi finalitza. Tot i això, el President del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, ha explicat que no s’ha de patir, ja que ja hi ha hagut converses entre les dues parts i a tothom li interessa renovar aquest conveni.

Nou Estadi
PUBLICITAT

Pel que fa a la Ciutat Esportiva, que fa diferents anys que es parla i ha d’anar a Camp Clar, Andreu afirma que “està més a prop que mai”. El President del Nàstic ha assegurat que en poques setmanes s’arribarà a un acord, i que la temporada que ve, 2022-2023, ja es podrà utilitzar.

La intenció és poder fer aquesta ciutat esportiva a partir de la venda d’uns terrenys que en un 45% són de l’Ajuntament i l’altra part del Nàstic. El valor d’aquests terrenys són d’uns 8 milions d’euros cada part. Andreu ha definit l’ha definit com “austera” però necessària, i comptarà amb dos camps de futbol.

Sobre la seva continuïtat Andreu ha sigut clar: “si fos un club, ja no estaria al capdavant”. Tot i això, diu que “no té més remei que continuar”.

PUBLICITAT