La Colla Jove brilla amb el seu primer castell de 9 de la temporada

La Colla Jove de Tarragona ha estat protagonista indiscutible del cap de setmana casteller, en aconseguir descarregar el seu primer castell de 9 de l’any, mentre que els Xiquets de Tarragona van actuar a Luxemburg en motiu de la setmana catalana de la ciutat.

Colla Jove. F.Virgili
PUBLICITAT

La Jove que va actuar a la Festa Major de la Selva del Camp, va materialitzar en la segona ronda de l’actuació un 3 de 9 amb folre. Es tracta del primer castell de 9 de la temporada i el més matiner descarregat pels liles. L’actuació es va completar amb un 5d8 un 4d8 i 3pd5 i 4pd4.

Per la seva banda els Xiquets de Tarragona es van desplaçar fins a Luxemburg on amb motiu de la setmana catalana d’aquesta ciutat van descarregar el 3d7, el 4d7, el 5d7 i un vano de 5. Durant el cap de setmana més de 200 castellers i castelleres de la colla van participar en diverses activitats i van contribuir a la difusió de la cultura castellera.

La Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau va actuar a Vilafranca on va assolir el 4de7 amb l’agulla, el 3d7 amb l’agulla i el 3de7.

PUBLICITAT