La Colla Jove organitza dos concerts per Santa Tecla

La Colla Jove Xiquets de Tarragona celebrarà aquestes festes de Santa Tecla La Gresca Lila dels 40 amb un concert doble de la banda catalana de reggae ‘The Penguins’. L’espectacle, inclòs al programa oficial de festes, serà doble: a la tarda la banda oferirà el seu espectacle infantil ‘Reggae per xics’ i al vespre presentaran el seu quart disc, ‘Herois de cartró’.

PUBLICITAT

Amb aquesta aposta versàtil, la Colla Jove proposa una jornada en què música, humor i pedagogia s’agafen la mà per a esdevenir una experiència inoblidable per a totes les edats.

‘The Penguins’ adopten temporalment el nom ‘Reggae per xics’ per a oferir el seu espectacle ‘Ballant damunt la lluna’ que començarà a les 19h. A les 23h se celebrarà el segon acte, “Herois de Cartró”, el títol del quart àlbum de la banda.

Aquest concert doble, organitzat per l’Associació d’Amics de la Colla Jove, és un dels diversos actes del programa de festes de Santa Tecla que també s’emmarquen en la celebració del 40è aniversari de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, una efemèride que l’entitat celebra al llarg del 2020 adaptant-se en tot moment a les recomanacions sanitàries.

Els concerts tindran lloc el proper divendres 18 de setembre al Teatre Auditori Camp de Mart de Tarragona i les entrades ja es poden adquirir a www.tarracoticket.cat.

PUBLICITAT