La comunitat educativa es planta unitàriament contra el conseller Cambray

Només fa uns mesos que el conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya Josep González Cambray va substituir a Josep Bargalló. En aquest temps les seves mesures han aconseguit enfrontar-lo a gran part de la comunitat educativa qui ha convocat una vaga general aquest 15 de març demanant la seva dimissió.

PUBLICITAT

Tots els representants sindicals s’han unit en contra de mesures com el nou calendari escolar, la desestabilització del personal interí, el nou currículum educatiu o l’eliminació de la jornada continuada entre d’altres. A més destaquen que aquestes mesures no han estat consensuades ni amb la comunitat educativa ni amb els representants sindicals. Ricard-Massó, representant del sindicat ASPEPC-SPS, assenyala com “aquesta forma d’actuar ataca la dignitat i l’orgull del personal docent”.

Els convocants destaquen també com el sector “arrossega unes retallades que havien de ser provisionals i s’han tornat estructurals“. La primera concentració serà aquest dimarts a Barcelona i des de les comarques tarragonines marxaran set autobusos cap a la capital catalana. El dimecres es durà a terme la manifestació a Tarragona a les 11 del matí. A banda els diferents centres educatius de la ciutat han convocat diverses accions individuals.

PUBLICITAT