La comunitat ‘skater’ reclama un nou espai

La comunitat ‘skater’ de Tarragona reclama nous espais i regulacions per poder practicar amb seguretat el seu esport. Nacho Climent, membre de la comunitat, assegura que “durant aquesta pandèmia l’afició ha crescut molt a la ciutat i el SkatPark del Francolí ha quedat petit, allunyat i deteriorat“. Patinar al carrer o altres llocs els hi pot comportar conflictes veïnals i sancions econòmiques.

PUBLICITAT

Entre 80 i 100 persones es van manifestar dissabte passat baixant des de la plaça de l’Escorxador fins a l’Ajuntament per reclamar aquestes mesures. El Club del Skate va reunir-se amb la regidoria d’esports, però Climent manifesta que “no els hi van fer massa cas”. Recentment la ciutat va regular l’ús del patinet elèctric i els ‘skaters’ indiquen que “també són un transport sostenible“. El Club està disposat a “portar projectes a la taula i donar-ho tot” i només demanen que “l’Ajuntament cedeixi una mica”.

Des de la comunitat expliquen com aquesta mesura “seria positiva per molts veïns de la ciutat“. Nacho Climent i Alfredo Rodríguez fa un temps que imparteixen classes per la canalla i declaren que “tant els nens com els pares, estan encantats”. Tot i el silenci del consistori els demandants es mostren “esperançats de poder aconseguir els seus objectius”.

PUBLICITAT