La confiança amb la població, el gran repte de la química a Tarragona

Els principals directors de la indústria química de Tarragona s’han reunit aquest divendres a la taula rodona de l’Observatori de la Qualitat de l’Aire al Camp de Tarragona. En aquesta han tractat els principals eixos de futur entre els quals destaca recuperar la confiança amb la població camp tarragonina.

AEQT química (1)
PUBLICITAT

En línies generals els gerents han valorat bé la feina de l’Observatori de la qualitat de l’Aire impulsada per l’AEQT tot i que també hi ha hagut lloc per l’autocrítica, com que encara falten dades i és important fer una bona interpretació d’aquestes. La comunicació ha sigut també un dels temes cabdals, on s’ha destacat la bona relació amb l’administració pública i l’empresa per tal de mantenir informat a la ciutadania. Tot i això, es reconeix que en els incidents puntuals la feina pot encara millorar. Ignasi Cañagueral, president de l’AEQT, explica que “molts cops és difícil arribar a les expectatives de la població”.

La taula també ha posat el focus en el futur de la indústria amb l’energia verda i la circularitat com a principals línies de treball. En aquest sentit, des de l’AEQT asseguren comptar amb la millor tecnologia disponible i continuar treballant per la millora d’aquesta.

PUBLICITAT