La conservació del valor paisatgístic, la línia vermella d’ERC

L’actual alcalde de Tarragona i candidat a la reelecció d’ERC ha estat el penúltim entrevistat a la ronda electoral del Bon Dia Tarragona. Ricomà assegura aspirar a la reelecció per “materialitzar la feina feta en quatre anys molt complicats”.

PUBLICITAT

Aquesta aposta és el principal projecte d’ERC per aquesta campanya, Ricomà considera que “el seu compromís amb el canvi continua intacte i ho vol acabar de fer realitat”. En aquesta línia el candidat ha destacat projectes com el Fòrum Judicial, el nou Joan XXIII o la Ciutat Residencial, que “compten amb compromís i garantia econòmica per fer-se realitat en el proper mandat”.

El nou POUM és també la clau dels d’esquerra per aquestes eleccions, Ricomà vol una ciutat “cohesionada del centre a totes les direccions, però fent valdre el paisatge natural”. En aquest sentit, l’alcaldable marca com a línies vermelles “les propostes d’urbanització de la Budellera o Terres Cavades”. Per aquest motiu ha explicat que “aquestes seran les seves condicions per establir un pacte de govern”.

Ricomà assegura que “el seu equip ha estat capaç d’arrabassar la influència dels grans lobbies urbanístics” i considera que el nou POUM “serà la clau per la Tarragona del futur”.

PUBLICITAT