La Costa Daurada aprova la temporada turística

L’any 2017 va ser un any de xifres rècord pel que fa al turisme a la Costa Daurada. Però enguany el sector ha patit una lleugera davallada en les pernoctacions, concretament d’un 3%. Així ho ha explicat Eduard Farriol, President de la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de la Costa Daurada de la Provincia de Tarragona.

PUBLICITAT

Farriol també ha assegurat que les dades són bones, però que cal estar en alerta. A més ha afegit que no tots els esforços s’han de concentrar en el creixement basat en el nombre de visitants, si no també s’ha d’aconseguir un turisme de més qualitat millorant els serveis. El President de la Federació Empresarial també ha demanat més inversió del sector públic i un major control dels establiments il·legals.

Per la seva banda, Martí Carnicer, President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, ha explicat que l’aeroport de Reus és clau en la destinació turística. I ha afegit que s’està treballant per promocionar el turisme gastronòmic.

Pel que fa al Hard Rock Entertaiment que s’ha d’instal·lar al nostre territori ha assegurat que té constància que està anant tot correctament.

Finalment han dit que cada cop hi ha més demanda de turisme de convencions, i que es vol és un turisme cívic i ordenat.

 

PUBLICITAT