La Creu Roja pretén recollir joguines per a 3.000 nens

“Jugar es un dret reconegut per a qualsevol nen i fins i tot per als adults”, aquesta és la premissa de la campanya nadalenca de recollida de joguines de Creu Roja d’enguany. Amb el lema “els seus drets en joc” l’entitat afronta una demanda de joguines considerablement major que la de l’any passat.

PUBLICITAT

Andrea Rubio coordinadora de Creu Roja Joventut de Tarragona destaca l’essencialitat del voluntariat per atendre als més de 3.000 nens que preveuen adreçar aquesta iniciativa. Uns 150 voluntaris a tota la província faràn front a aquest moviment, el qual, necessita més reforços degut a la crisi sanitària.

Aquesta campanya forma part de la iniciativa anual “Juguete Educativo” que augmenta la difusió en aquestes dates de sensibilitat. Des de Creu Roja promouen les donacions de joguines noves, no bèl·liques, no sexistes i sostenibles. Les donacions es poden fer a través dels punts de recollida establerts a la web www.joguinaeducativa.com i a la seu de Creu Roja. Enguany, com a novetat, es poden comprar les joguines per internet i enviar-les al punt de recollida.

PUBLICITAT