La Cucafera de Tarragona estrena associació

Dissabte dia 9 de setembre, va tenir lloc la presentació oficial de la nova Associació Cucafera de Tarragona. Aquesta ha anunciat la voluntat de treballar per restaurar la Cucafera gran i petita, i renovar la seva vestimenta per una de caire medieval.

PUBLICITAT

L’acte va tenir lloc al Refugi 1 del Moll de Costa, en el marc de l’exposició ‘Santa Tecla Petita Aquarelada’. La nova junta està formada per Óscar Perez com a president; Carlos Hernando com a vicepresident; Adrià Recasens com a secretari i cap de comunicació i  Pilar Budesca com a tresorera. Jano González i Sergio del Rey es mantenen com a primer i segon cap de colla de la cucafera gran, i Ángeles Manero i Jonathan Jiménez com a primera i segon cap de colla de la petita. Recasens ha explicat que la nova entitat, tot i que independent, continuarà vinculada a l’AVV del Port, i que el que busca és una gestió més acurada de l’activitat. 

A més enguany l’associació estrena també un got reutilitzable dissenyat per Iván Puente com a novetat de la 9a edició de La Cucafera Baixa. La festa tindrà lloc el proper dissabte 16 de setembre com a part de la programació de Santa Tecla, amb Arlet Adserà com a princesa i Max Busom com a cavaller.

PUBLICITAT