La Cucafera despertarà dos anys després per les Festes del barri del Port

La Cucafera de Tarragona tornarà a sortir al carrer dos anys després de no fer-ho arran de les restriccions de la COVID-19 a la ciutat. Ho farà aquest dissabte 30 de Juliol amb motiu de les Festes del Barri del Port.

PUBLICITAT

Acompanyada de la Xaranga Pujats de to, començarà el seu recorregut a la Plaça Prim de la Mitja Lluna passant per diversos itineraris com el carrer Apodaca, la Plaça dels Carros, el Carrer Reial, Castellarnau, els Carrers Smith i Robelledo i acabarà el seu recorregut a Sant Miquel.

El cap de colla de la Cucafera, Alejandro González, assegura que per l’entitat és tota una il·lusió poder tornar a sortir pels carrers de la ciutat.

Així doncs, es celebrarà una passejada que significarà l’inici de la temporada de cara a les festes de Santa Tecla, on hi tindrà presència tant a la Cercavila, com a la processó com La Cucafera Baixa el dissabte 17 de setembre al vespre.

Abans però, previ a les festes de Sant Magí, l’entitat ha programat una nova edició per la princesa i el cavaller 2022, que es realitzarà a la Plaça de les Cols el proper dissabte 13 d’agost a les 19h de la tarda. Un càsting que busca dos infants que representaran la llegenda aquella nit a la Part Alta de la ciutat i on ja s’han obert inscripcions a nenes i nens de 6 a 12 anys.

PUBLICITAT