La CUP debat la seva posició en el futur Govern tarragoní

Han passat dos dies des de les eleccions de diumenge però les especulacions sobre els possibles pactes i l’aritmètica política no para. Si aquest dilluns explicàvem quins podien ser els possibles acords, aquest dimarts sabem que la CUP ha avançat la seva assemblea local per decidir quina ha de ser la seva posició.

PUBLICITAT

Laia Estrada, la cap de llista de la CUP, explicava que com ja se sap el partit ho decideix tot col·lectivament, i per això es reuneixen aquesta setmana, per començar a parlar de “tot plegat”. Tot i això ha avançat que facilitaran el canvi real i no votaran segur a Josep Fèlix Ballesteros, cap de llista del PSC i alcalde en funcions, a la investidura.

Tot i això Laia Estrada ha reconegut que un Govern compartit entre ERC, Junts per Tarragona, En Comú Podem Tarragona i la CUP seria una “macedònia estranya”, però ha afegit que no descarten donar suport a un candidat alternatiu sense entrar al Govern.

Per la seva banda Dídac Nadal, cap de llista de Junts per Tarragona, sí que veu possible un Govern quadripartit, però ha assegurat que de moment no ha rebut cap proposta ni trucada. Nadal ha assegurat que és el moment de parlar de propostes.

Nadal també ha explicat que no votarà a favor d’investir a Ballesteros.

Finalment des d‘En Comú Podem no s’han volgut mullar molt, però han explicat que també han de parlar entre la seva formació per saber què fan.

 

PUBLICITAT