La CUP disposada a facilitar la investidura de Pau Ricomà

Segueixen els moviments dels partits polítics tarragonins per arribar a conformar un Govern a l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

Aquest dimecres la CUP ha explicat que està disposada a facilitar la investidura de Pau Ricomà, alcaldable per ERC, sempre que es compleixin cinc “compromisos mínims”. Aquests són modificar el POUM per preservar l’Anella Verda, per tant acabar amb la Budellera. Després volen dur a terme un estudi de la internalització de la brossa, també demanen que es faci un estudi de la qualitat de l’aire del Polígon sud. A més pretenen que es mobilitzi el parc d’habitatges buits de bancs i grans tenidors per ús social, i finalment, pel que fa als pressupostos els hi agradaria un 1% del pressupost sigués participatiu. Laia Estrada, portaveu de la CUP, ha assegurat que aquests compromisos ja eren compartits amb ERC.

Estrada ha assegurat que amb aquests compromisos es donaria el missatge a la ciutadania que es fa un canvi real.

Ara la CUP s’ha de reunir aquesta setmana amb ERC, però també es vol reunir amb les altres formacions polítiques per assegurar-se que es puguin complir els seus compromisos.

D’altra banda afirmen que en cas que no es pogués complir algun d’aquests punts farien una assemblea oberta per decidir què fan.

 

PUBLICITAT