Recuperada amb èxit la Cursa del Seguici

La Cursa del Seguici, que ha acollit a quasi 400 participants, s’ha recuperat per primer cop des de la pandèmia i s’emmarca dins els actes previs a les festes de Sant Magí.

PUBLICITAT

En aquesta edició han tingut més protagonisme les entitats del Seguici Popular. Tan és així que hi ha hagut una doble classificació, una popular, en la que han resultat guanyadors Thomas Cardona (Pontivy Triathlon) i Marta Pardillos (CN Tàrraco) i una pels membres dels elements del seguici, que han estat Josep Mateu en categoria masculina i Sabrina Godall en la femenina. Juanky Gil, president del Club Excursionista Alliberadrenalina, una de les entitats organitzadores ens explica el perquè d’aquesta importància dels elements del Seguici.

La Cursa del Seguici és una iniciativa organitzada pel Club Excursionista Alliberadrenalina, en col·laboració amb l’Associació Mulassa de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i Viding Sant Jordi, i amb el suport actiu de Tarragona Esports. Com en edicions anteriors, es destinarà una part dels beneficis a una causa solidària.

PUBLICITAT