La defensa del Cas Inipro considera que s’ha omès “informació cabdal”

Novetats en el cas Inipro. Si fa uns dies es coneixia la decisió del jutge de mantenir imputats a tots els investigats pel cas (15 en total), avui s’ha fet ressò que la defensa considera que el jutge instructor del cas, Joaquín Elías Gadea, hauria omès informació cabdal que podria canviar el rumb del cas.

PUBLICITAT

En concret la defensa va demanar la nul·litat d’un disc dur perquè era una prova obtinguda il·lícitament, sense permís judicial. També es va fer la petició de retirar certs documents del procés el motiu del qual es reserva la defensa, i finalment apunta al fet que el jutge no hauria valorat quatre testimonis que apunten que sí que va haver-hi treballs efectius. En cap dels tres casos el jutge ha contestat les peticions de la defensa.

Un dels advocats defensors de part dels imputats pel cas IniproPaco Zapater, considera que s’han produït elisions cabdals i que presentaran recurs aquest mateix dimarts.

En cas que el jutge acabi refusant el primer recurs de reforma, la defensa activarà un segon recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Tarragona, que està format per tres jutges que examinen el cas i decideixen en última instància.

PUBLICITAT