La Diputació amplia la concessió cinc anys més per la TAP

La Diputació de Tarragona prorroga la concessió a l’empresa privada que gestiona la Tarraco Arena Plaça per un període de cinc anys. Un equipament públic que és propietat de la Diputació, però que gestiona una empresa externa i que s’allargarà fins al juny del 2028. Així ho explicava la presidenta de la Diputació de Tarragona, al programa Bon dia Tarragona, Noemí Llauradó.

PUBLICITAT

La presidenta de l’ens supramunicipal espera també poder tenir una proposta de consens pel projecte de La Savinosa abans del 2023 i ha explicat que és una de les propostes cabdals que porta treballant-se des de l’inici del mandat a l’ens supramunicipal l’any 2019.

A més, des de la Diputació es preveu una inversió important a la ciutat de Tarragona com l’actuació al carrer Orosi, la remodelació de l’equipament de Sant Salvador o l’escalfament de la piscina de Campclar a l’Anella Mediterrània amb una dotació de més d’un 1 milió 600 mil euros.

La Diputació de Tarragona afronta un últim any de mandat amb compromís per la represa turística al territori, l’impuls de la cultura o cooperar per la transició energètica com a objectius principals abans no s’aexhaureixi el mandat l’any 2023.

PUBLICITAT