La Diputació de Tarragona dotarà 1.650.000 MEUR al sector cultural

La Diputació de Tarragona organitza enguany #CreacióDipta, la l Jornada per a professionals de la Cultura de les comarques del Camp de Tarragona, les terres de l’Ebre i el Baix Penedès. Amb l’objectiu d’ajudar i finançar projectes del sector cultural per tornar a recuperar més ingressos a base de subvencions.

PUBLICITAT

Uns dels propòsits d’aquesta jornada és fer un reconeixement a totes les empreses participants en l’àmbit col·lectiu i individual per la seva aportació a la creació. La convocatòria d’enguany d’aquesta sèrie d’ajuts i beneficiats s’obrirà la 1a quinzena de juny on la Diputació dotarà un total d’1.650.000 €. Un èxit amb més de 130 microempreses, treballadors i autònoms del sector cultural. Els diferents tipus de projectes on aniran destinats les subvencions en les Arts Escèniques, Audiovisuals, Música i una gran part pel dèficit provocada per la pandèmia entre d’altres.

Noemí Llauradó, presidenta de la diputació de Tarragona ha esmentat que, “servirà per crear una xarxa on els diferents membres de les empreses i treballadors es puguin ajudar entre ells”.

Han destacat el gran èxit d’aquesta trobada i des de la diputació esperen que en un futur els permeti treballar conjuntament.
PUBLICITAT