La Diputació decideix comprar l’edifici Caixa Tarragona de la Imperial Tarraco

La Diputació de Tarragona es queda en propietat l’emblemàtic antic edifici de Caixa Tarragona. Segons ha pogut saber Ràdio Ciutat de Tarragona, l’ens supramunicipal ha decidit optar per la opció de compra en el seu dret a redacte que té sobre l’inmoble. D’aquesta manera, es podria unificar el nou edifici amb el ja existent de la Diputació que connecta amb el carrer Pere Martell.

PUBLICITAT

Aquesta operació permetria estructurar millor els òrgans de la Diputació facilitant el treball col·laboratiu de les seves àrees i els seus treballadors, segons apunten les fonts consultades per aquest mitjà. Així doncs, la Diputació de Tarragona s’ha decidit pel dret de retracte de l’inmoble després que una empresa privada realitzés una oferta les darreres setmanes.

Tal com apuntava la periodista Núria Riu del Diari de Tarragona, un dels principals dubtes era que l’inmoble no disposava de plantes d’aparcament ni plantes soterrades, però que la pròpia Diputació ho aprofitaria com un tot per ampliar l’edifici Síntesi de Pere Martell.

De fet, al 2013 ja es va utilitzar l’antiga seu de Caixa Tarragona com una ampliació de la seu de BASE de la Diputació de Tarragona. Malgrat tot, aquell any, arribaria la fusió d’empreses de Caixa Tarragona amb Caixa Catalunya i Caixa de Manresa acabaria convdertint-se en l’antic edifici Caixa Bank.

La intenció de l’ens supramunicipal és que amb la compra del nou edifici, es traspassin serveis administratius que actualment porta la Diputació a la seu del Passeig de Sant Antoni.

PUBLICITAT