La Diputació presenta els quarts pressupostos amb unanimitat del mandat

La Diputació de Tarragona ha presentat aquest dimecres els pressupostos per al 2023, xifrats en 198 M€, d’aquesta manera se situen com els més elevats de la història de l’administració superant els del 2022. Els comptes s’aprovaran per unanimitat en el ple d’aquest divendres tancant un mandat amb quatre pressupostos aprovats d’aquesta manera.

Diputació Pressupostos
PUBLICITAT

Uns pressupostos enfocats principalment en la transició energètica i a la transició climàtica, que destinaran 900.000 € a la prevenció d’incendis, 600.000 € a la gestió de residus i 6M d’euros per a inversions per a la descarbonització. Aquests comptes arriben a alguns dels objectius d’aquest mandat de la diputació arribant als 85 M d’euros invertits en el Pla d’Acció Municipal i completant amb una partida de 8,2 M€ el finançament de les inversions de la xarxa local de carreteres. Aquesta partida també contempla els 114 quilòmetres més de carreteres que arribaran amb l’aprovació definitiva del pla zonal de la xarxa local de carreteres. Noemí Llauradó, presidenta de la diputació, manifesta que “s’han destinat cinc milions d’euros pels primers arranjaments”.

Amb tot, els diferents portaveus han destacat la bona entesa que s’ha donat en aquests quatre anys. El vicepresident primer i portaveu d’Hisenda, Quim Nin, ha anunciat també que aquests seran els darrers pressupostos que presenta.

PUBLICITAT