La directora de l’Hospital Monegal defensa la col·laboració publicoprivada

Viamed Salut, propietària de la clínica Monegal a Tarragona construirà un nou centre hospitalari a les Gavarres que servirà a una població estimada de 500.000 persones. Aquesta s’ha estat treballant des del setembre del 2021 i té previsió d’obrir el 2024. Aquest centre acollirà totes les especialitats quirúrgiques i mèdiques, per així poder resoldre els problemes de congestió a urgències.

Hospital Viamed Monegal
PUBLICITAT

Cecília Gras, directora de l’Hospital Viamed Monegal Tarragona, explica, entrevistada al programa Carrer Major, que s’havien quedat petits en el centre del carrer Lopez-Pelaez i necessitaven poder ampliar-ho; tot i això, de moment aquest es mantindrà. Gras manifesta que una de les principals voluntats és “poder atendre a la ciutat aquelles intervencions que actualment obliguen els pacients a anar altres llocs”. També ha volgut destacar que “no es beneficien de l’estat actual de la salut pública” i defensa la “col·laboració publicoprivada”.

A més ha volgut remarcar que aquest nou centre “és una oportunitat per mantenir als professionals de la salut a Tarragona”. Pel que fa a la ubicació, Gras detalla que “la majoria de clients demanden la possibilitat de tenir un pàrquing i una bona xarxa de carreteres”.
PUBLICITAT