La DO Tarragona vol augmentar els vincles amb la ciutat

La DO Tarragona vol reivindicar-se dins la ciutat amb la Festa del Vi. Aquest és el nom que rep la nova iniciativa que amplia durant dues setmanes d’activitats el que abans era la Fira del vi, mantenint també aquesta aposta tradicional. Sota el lema Sanahuja torna a la ciutat, la DO pretén reivindicar la història vinícola i modernista de Tarragona que en el seu moment, “va ser de la rellevància d’altres com Burdeos, Porto o Jerez”.

Fira del Vi
PUBLICITAT

Vicent Ferrer ha explicat als micròfons de Carrer Major, com enguany volen vincular-se a altres apostes gastronòmiques o culturals de la ciutat. Aquest és el cas del tast al Port realitzat pel xef Moha Guach del Terrat o El Tast del Deceni en col·laboració amb el restaurant AQ. En aquesta edició també engeguen una Ruta del Vi on diferents tasques i winebars de la ciutat oferiran diversos maridatges on els vins de la DO són els protagonistes. Ferrer detalla com l’objectiu d’aquestes iniciatives són “apropar-se més a tot el conjunt de la ciutadania”.

A més el president ha refermat la seva voluntat d’establir la seu a la ciutat. Ferrer explica que Casa Fontals seria un indret ideal ja que és un dels únics indrets modernistes vinculats al vi de Tarragona. Tot i això, el president remarca que aquest espai “necessita molta rehabilitació i el tràmit serà lent”, motiu pel qual hauran de plantejar una seu alternativa temporalment.

PUBLICITAT