La Federació de Veïns creu que la videovigilància no és solució

La inseguretat segueix sent una de les queixes més recurrents de les diferents associacions de veïns de Tarragona. De fet Cristina Berrio, Presidenta de la Federació de Veïns de la ciutat, considera que “fa temps que senten inseguretat” i demanen “més presència policial”.

PUBLICITAT

Res nou, ja fa temps que es demana. El passat divendres Esquerra Republicana de Catalunya, va presentar una moció al plenari on es demanava augmentar els efectius de la Guàrdia Urbana i obrir comissaries d’aquesta policia en alguns barris. Davant això el Conseller de Seguretat Ciutadana, Javier Villamayor, assegurava que estan treballant per instal·lar càmeres de seguretat en altres zones.

La Presidenta de la Federació de Veïns ha comentat que la seguretat és un problema de tota la ciutat i que les càmeres no són la solució.

Berrio ha comentat que s’han recollit signatures, s’ha fet un treball previ i creu que “des de l’Ajuntament es pot fer un canvi i anar més enllà de les lleis”. A més esperen que hi hagi un intercanvi a la taula de seguretat que s’ha de celebrar aquest mes de març.

PUBLICITAT