La Federació i l’Ajuntament amb intenció de repetir els campionats de tenis taula a Tarragona

Tant l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, com el president de la Real Federació Espanyola de Tenis Taula, Miguel Ángel Machado han valorat positivament l’acollida que estan tenint els campionats estatals de tenis taula a Tarragona i han manifestat la seva voluntat de repetir l’Anella Mediterrània com a seu per l’esdeveniment de l’any que ve.

PUBLICITAT

Uns 1100 esportistes i més de 3000 persones en total són les que mou aquesta competició i l’alcalde pensa que és necessari continuar apostant per aquest tipus d’accions per convertir Tarragona en una destinació atractiva pel turisme esportiu. Viñuales creu fermament que l’impacte econòmic en la ciutat i els seus voltants serà superior a 425.000 € que va recaptar Jaén l’any passat allotjant el mateix acte.

Machado afirma que el Palau d’Esports Catalunya compleix amb els requisits per dur a terme competicions d’aquestes característiques. Ha explicat que el campionat té un pressupost molt alt, degut al muntatge de tota la infraestructura amb una setmana d’antelació, més el desmuntatge posterior, tots els àrbitres i personal de la federació que hi treballen, i tot això prolongat en els deu dies de competició. És per això que remarca la importància del suport d’institucions com la Diputació, l’Ajuntament o la Generalitat, i també dels patrocinadors privats.

PUBLICITAT