La FiM Vila-seca tanca la 20a edició amb 9.000 espectadors i 600 professionals

La Fira de Música emergent i familiar de Vila-seca, la FiM, ha tancat aquest diumenge la 20a edició amb 9.000 espectadors i 600 professionals, una mida “sostenible” per al futur. Segons el seu director, Martí Marfà, el sector professional valora positivament la proximitat entre els espais, a més de l’oportunitat que els suposa veure en directe artistes emergents. Així, ha afirmat que l’escena musical viu un moment “aclaparadorament bo” donada la varietat d’estils i ofertes actuals.

PUBLICITAT

El programa ha inclòs una quarantena de propostes, entre les quals destaquen Mama Dousha, la Ludwig Band o Sandra Monfort, entre d’altres. La FiM s’ha acomiadat amb ‘Gairebé impossibles’ de Landry al celler de Vila-seca, un dels vuit escenaris de la fira.

Tot i que enguany s’ha celebrat la 20a edició de la fira, és la quarta des de la seva represa l’any 2021. Amb aquest bagatge, el director Martí Marfà ha destacat a l’ACN que la d’enguany ha estat la proposta “més arriscada” fins al moment, amb un 92% d’estrenes. “Programar emergents i primícies té molts riscos, la rebuda ha estat bona, les propostes han agradat i les més desconegudes han estat descobertes per la gent i els professionals”, ha celebrat Marfà.

PUBLICITAT