La Finca de Tamarit augmenta les inscripcions de les colònies escolars

L’època de la primavera són bones dates per realitzar les colònies escolars i així ho fan els col·legis d’arreu de Catalunya. En la província de Tarragona és un lloc molt atractiu per gaudir-les, ja que la platja i la muntanya estan relativament a prop.

PUBLICITAT

La Finca de Tamarit que pertany a l’empresa d’English Summer S.A – Edulònia, és una de les cases de colònies més grans de la província i enguany ha sigut un punt de concentració d’escoles amb nombroses inscripcions d’alumnes. Enguany a Tamarit s’han inscrit 122 escoles, en un total de 6200 nens i 1600 adults. Joan Ibarra, director general d’Operacions d’English Summer S.A i Edulònia ha recalcat que “Tamarit sempre és la casa que té més inscripcions en comparació a la resta de cases que tenim”.

Per altra banda, el nombre de monitors ha anat variant durant aquesta temporada. En el mes de febrer sempre es realitza una setmana de formació, però en aquest 2022 han hagut de realitzar-les de forma continuada per les noves incorporacions. Ja que el mes de maig i juny és quan s’acumulen més nombre d’escoles.

PUBLICITAT