La Fira d’Abril de Bonavista supera els 65.000 visitants

La Fira d’Abril a Bonavista va tancar ahir diumenge la seva 30a edició amb un balanç de xifres rècord, més de 65.000 persones han gaudit de les casetes i les atraccions.

Foto: Ari Lucena
PUBLICITAT

La presidenta de Mercats i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, destaca que “hem recuperat la Fira d’Abril pensada per a la ciutadania, escoltant a associacions i entitats i el resultat amb el nou format i la nova ubicació ha estat encertat”.  

Durant els sis dies de celebració el recinte ubicat a l’aparcament asfaltat del Mercadet de Bonavista ha comptat amb un dispositiu de seguretat i control d’accés a la fira. Això “ha garantit que tothom hagi pogut gaudir de la Fira de forma segura”, ha afegit Montse Adan. 

Les xifres d’afluència i participació de la ciutadania, la implicació de les entitats, l’acollida positiva que ha tingut la nova ubicació i el bon funcionament general de la Fira són els aspectes més destacats per l’organització. 

En els pròxims dies hi ha previstes reunions tècniques entre l’organització i les entitats participants per tal de fer balanç final d’aquesta edició de la Fira, compartir valoracions, alhora que es començarà a treballar en sinergies per a l’impuls de l’esdeveniment en la 31a edició. Des de Mercats, de cara a la propera edició ja es treballa per obrir la Fira a més entitats, aconseguir més projecció com a referent de fires d’abril de Catalunya, i atreure més visitants de fora del territori.

PUBLICITAT