La Fira del Vi enguany es farà a la Plaça Corisini

Nou emplaçament a la Fira del Vi de la DO Tarragona que serà a la Plaça Corsini del 14 al 16 de juny. S’ha confirmat enguany en la vint-i-unena edició de la fira el nou lloc que serà a la Plaça del Mercat i que en edicions anteriors es feia a la Rambla Nova. Aquesta fira té com a objectiu principal potenciar el celler tarragoní i que abans d’exterioritzar-lo es conegui al propi territori.

PUBLICITAT

La fira comptarà amb una vintena de cellers que oferiran més d’un centenar de vins amb diversos dj’s i música i la fira també comptarà amb una àmplia oferta gastrònomica per la col·laboració del Mercat Central de Tarragona. El nou president de la DO Tarragona també ha remarcat que està molt il·lusionat de ser al capdavant de la DO Tarragona i que treballarà perquè la seva marca s’extengui arreu del territori.

Les quatre províncies del territori vitivinicola de la DO Tarragona que oferirà els vins son l’Alt Camp, el Baix Camp, el Tarragonès i la Ribera d’Ebre que es podrà gaudir el proper cap de setmana.

PUBLICITAT