La Fira d’Ocupació batrà rècords en la seva desena edició

Aquest dijous el Recinte Firal de Tarragona acull la desena edició de la Fira d’Ocupació. Una cita que espera superar els 3000 assistents de l’any passat i que compta amb la participació de quasi 90 estands de diferents empreses del territori, sobretot del sector químic, l’hostaleria i la restauració.

PUBLICITAT

L’objectiu de la fira és posar en contacte a les empreses que necessiten contractar i créixer amb qualsevol persona que cerqui un lloc de feina. La presidenta de la cambra de comerç Laura Roigé explica que el perfil dels assistents pot anar des de gent que busca la seva primera feina fins a gent que en busca una de millor. També assegura que aquesta nova cita torna a trencar rècords respecte al nombre d’empreses i a les inscripcions fetes i en relació també als més de 1200 llocs de feina que s’ofereixen.

La regidora de comerç Montse Adan comenta que aquest esdeveniment és molt més que una trobada entre empreses i futurs treballadors i posa sobre la taula la importància del compromís amb el desenvolupament econòmic de la ciutat.

La Fira d’Ocupació ha començat a rebre el seu públic a les 10 h i tancarà les seves portes a les 18 h.

PUBLICITAT