La Fundació Pere Tarrés engega una campanya perquè infants en situació vulnerable gaudeixin de joguines aquest Nadal

Les successives crisis econòmiques i socials que hem anat vivint en els últims anys han cronificat les situacions de pobresa i han augmentat les dificultats de moltes famílies fins al punt que el 28% dels menors de setze anys es troben en risc de pobresa o exclusió social. Davant d’aquesta situació la Fundació Pere Tarrés engega un any més la seva campanya “Cap infant sense joguines”.

PUBLICITAT

Aquesta acció solidària fa una crida a empreses, institucions i ciutadans a títol individual per tal que facin arribar a la Fundació jocs o joguines que es repartiran entre els infants dels centres socioeducatius de la Fundació Pere Tarrés i en els serveis d’acompanyament a la infància que l’entitat gestiona. En concret aquest any les joguines recollides s’adreçaran a 13 centres socioeducatius i recursos socials de les comarques de Tarragona pels quals globalment passen prop de 600 nens i nenes.

La campanya té com a objectiu en aquesta edició, recollir joguines per a prop de 3.000 infants de 41 centres socioeducatius de tota Catalunya. Una xifra que s’espera que superi la del Nadal de 2022, en què les donacions de joguines es van disparar i van doblar les rebudes en anys anteriors, arribant a uns 2.400 infants.

PUBLICITAT