La Generalitat de Catalunya distingeix el Prof. Emilio J.Palomares Gil, director de l’ICIQ amb la Medalla Narcís Monturiol

El govern de la Generalitat de Catalunya ha concedit la Medalla Narcís Monturiol al Prof. Emilio J. Palomares Gil, director de l’ICIQ i professor ICREA, per la seva aportació al camp de la ciència i la tecnologia.

PUBLICITAT

La Medalla Narcís Monturiol és un dels honors més alts concedits pel govern català en el camp de la ciència i la tecnologia. El Prof. Palomares ha expressat la seva gratitud afirmant: “Estic profundament agraït de rebre la Medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya. Aquest reconeixement subratlla el paper de la recerca científica en el progrés social, i és un orgull contribuir a aquest repte”.

El Prof. Palomares ha dedicat la seva carrera a la recerca en diverses àrees amb contribucions que han impactat diverses indústries, incloent-hi les energies renovables, la ciència dels materials i la catàlisi. A més la seva dedicació també ha donat lloc a nombroses publicacions i patents així com a inspirar i influir en nombrosos investigadors i científics. Tot convertint-lo en una figura destacada en la comunitat científica del nostre estat.

PUBLICITAT