La golafreria s’apodera del Dijous Gras

Dijous gras, dia de menjar coca de llardons i botifarra d’ou. La Colla La Bóta s’ha situat des de primera hora del matí a la plaça de la Font i la plaça Corsini per vendre la coca de llardons. Entre les dues parades reparteixen 1.800 talls de coca, cal destacar que abans de les 12 del migdia a la parada del Mercat ja havien repartit els 1.500 trossos que tenien disponibles. Per aquest motiu esperaven que en portessin més des de la plaça de la Font i des del forn. 

Foto: Júlia Camprubí
PUBLICITAT

L’Anna Bertran, membre de la Colla La Bóta, anava repartint trossos amb il·lusió entre els tarragonins i les tarragonines i es mostrava molt contenta. 

A l’altre punt de la ciutat on també hi havia coca de llardons el ritme era més lent, però constant. Francesc Martí, també de la Colla La Bóta, organitzava la parada, mentre explicava que hi ha diferències entre enguany i el passat 2021. 

Ja fa uns anys que la demanda de botifarra d’ou va creixent, i ha anat agafant pràcticament el mateix protagonisme que la coca de llardons. Montse Bertran, responsable de Carns Bertran, atenia una parada plena de gom a gom, i ens comentava que cada any tenen més demanda.

Després d’un 2021 sense gairebé Carnaval, aquest Dijous Gras posa en evidència que els tarragonins i les tarragonines tenen ganes de tornar a gaudir de les festes i de sortir al carrer. 

PUBLICITAT