La Guàrdia Urbana de Tarragona estudiarà si li cal reforç dels Mossos d’Esquadra pel dispositiu de la Fira d’Abril

L’intendent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, Manel Vázquez, ha apuntat que estudiaran si els calen agents dels Mossos d’Esquadra per cobrir el dispositiu de la Fira d’Abril de la ciutat.

PUBLICITAT

Divendres passat els policies municipals van assegurar que no farien més hores extres per cobrir esdeveniments especials com a protesta per l’incompliment per part de l’Ajuntament de Tarragona del conveni que els permet cobrar aquestes hores extres al mateix preu que els mossos. En una entrevista a l’ACN, l’intendent ha agraït l’oferiment de la policia catalana i ha reconegut: “potser sí que necessitarem suport” en alguns dies de la Fira d’Abril, “si les reivindicacions continuen”. En canvi, per aquest Sant Jordi no li caldran més efectius.

La Fira d’Abril se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig i el cap de setmana és quan el cos municipal pot anar més curt d’efectius, ha indicat l’intendent. “Encara no tinc els números, però al festiu o cap de setmana potser sí que necessitarem el suport dels Mossos”, ha comentat. 

PUBLICITAT