La “Guía Michelin” inclou dos restaurants de Tarragona ciutat en la seva llista de recomanats

Royal Bliss ha fet l’entrega de plaques als restaurants recomanats en la Guía Michelin Espanya 2024. Entre els seleccionats hi ha 150 establiments catalans dels quals 14 hi són a la província de Tarragona i dos d’ells a la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

La marca Royal Bliss vinculada a la Guía Michelin des de fa set anys ha fet entrega de la placa als restaurants tarragonins El Terrat i El Barquet Tarragona i ha reconegut que aquesta placa es, sense dubte, un símbol tangible que identifica als restaurants a peu de carrer i que la seva distinció reconeix una cuina de qualitat de la mà d’un xef. Per la seva banda, Rubén Casado, Director de Desarrollo de Negocio de Coca-Cola Europacific Partners ha declarat que “Catalunya està demostrant comptar amb una enorme varietat de grans restaurants que mostren la versatilitat i innovació de les seves cuines”.

Tot i tractar-se d’una distinció inferior a les Estrelles Michelin, aquest reconeixement, que només han rebut 633 establiments d’arreu de l’estat espanyol, destaca els restaurants per la seva importància com agents dinamitzadors de la economia i el turisme així com per la seva cuina.

PUBLICITAT