La IA entra a la vida dels estudiants universitaris

La intel·ligència artificial arriba a les vides dels estudiants, Chat GPT és un generador de textos que et permet fer diverses funcions. Aquest és un model de processament lingüístic d’última generació considerat un dels més grans i potents fins al moment creat per Elon Musk.

PUBLICITAT

S’ha donat el cas que molts estudiants el poden arribar a utilitzar per a les seves múltiples funcions, com per exemple, respondre preguntes, resoldre equacions, escriure textos, traduir idiomes, fer resums i fins i tot, crear exàmens i solucionar-los.

Tot i que el mateix servidor afirmi que no pot substituir allò que diria una persona humana, pot arribar a fer de professor en algunes situacions. De fet, podria fer fins i tot un treball universitari sense cap mena de problema, a causa de poder generar respostes naturals i comentaris a temps real.

Molts estudiants la fan servir per fer treballs o inclús per solucionar dubtes que tinguin sobre les classes, encara que hi ha molta gent que no l’ha emprat mai.

En definitiva aquest servidor podria arribar a ser tota una ajuda pels estudiants facilitant-los la feina i ajudant-los virtualment, tot i que encara es troba en una etapa adolescent.

PUBLICITAT