La iniciativa Dinem en companyia arriba al barri del port

Dilluns 27 de maig arriba al barri del Port el projecte adreçat a la gent gran anomenat Dinem en Companyia, impulsat pels Serveis socials de l’Ajuntament i en col·laboració amb Creu Roja, que posarà a disposició de la iniciativa el local que té a la plaça dels Infants.

PUBLICITAT

Un estudi de fa uns anys va determinar que el 58% de la gent gran de Tarragona està en risc de solitud no desitjada o d’aïllament social. És per això que projectes com aquest són molt necessaris, ja que apleguen gent gran del barri i els permeten dinar plegats i fins i tot fer la sobre taula durant la tarda; explica la consellera de Serveis Socials, Cecilia Mangini. Aquesta iniciativa ja es dona al Centre d’Atenció a la Gent Gran del carrer Adrià i a la Llar Municipal de Sant Salvador.

La responsable de l’Associació Joventut i Vida, Raquel Quílez, explica per què és un projecte necessari i que ja és un èxit a les altres llars.

Els dinars tindran un cost accessible de 4,5 € i es reuniran un màxim de 30 persones. Quílez també comenta que aquesta xifra ajuda a no massificar el servei, a què sigui de qualitat i a què la seva finalitat sigui la de crear un espai de benestar per tal que la gent gran pugui relacionar-se amb altra gent del barri en la seva mateixa situació.

PUBLICITAT