JCI ofereix una marató formativa amb Ràdio Ciutat

La Jove Cambra Internacional ha preparat una marató formativa per aquest dissabte 9 de maig entre les 10h i 14h sota el títol “Joves: preparem-nos per a un món canviant” amb l’objectiu de parlar i formar sobre els canvis que hi ha constantment dins la societat. 

La formació de la Jornada

PUBLICITAT

La jornada formativa comptarà amb tres mòduls que tractaran la reinvenció en temps de crisi, les competències i habilitats pel món que ha de venir i Curriculum vitae i talent. Tot això anirà acompanyat de diverses converses a càrrec de l’economista Santiago Niño-Becerra, l’empresari Emili Duró, el Catedràtic de Física teòrica Ignacio Latorre, la Presidenta del Scientist Data Forum, Laura Diaz, la jurista Andrea Mendiola i el President del Consell Nacional de Joventut de Catalunya i membre de Friday For Future, Guille Chirino.

Anna Frixach, Presidenta de la Jove Cambra Internacional, pensa que aquests dies molta gent haurà trobat la seva passió. La Presidenta serà l’encarregada d’obrir la jornada i donar el discurs de benvinguda juntament amb el President de la Generalitat, Quim Torra.

Tot es podrà seguir a partir de les 10h en DIRECTE a través de la web de l’entitat www.jci.cat/marato i les seves xarxes socials. L’esdeveniment formatiu compta amb el patrocini de Quimeras Màrqueting i Comunicació, i de Ràdio Ciutat de Tarragona qui a més s’encarrega de tota la producció. En aquest sentit també es podrà seguir a la web de l’emissora www.rctgn.cat i xarxes socials.

PUBLICITAT