La Jove de Tarragona podria estrenar el primer castell de nou

L’estiu avança i la temporada castellera també. Aquest cap de setmana és important tant pels Xiquets de Tarragona, la Colla Jove i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau. Les tres colles volen continuar rodant els seus castells per afrontar un Sant Magí de màxims.

PUBLICITAT

Els de la camisa ratllada tenen doblet aquest cap de setmana. Dissabte actuaran a Vila-seca amb els Xiquets de Vila-seca i la Colla Vella i diumenge a Constantí juntament amb els Nois de la Torre. Alfredo González, cap de colla dels matalassers, assegura que la idea és portar castells de vuit a les dues diades.

Qui vol fer un pas més enllà és la Jove de Tarragona. Els del Cós del Bou també tenen doble cita. Dissabte, els liles es desplaçaran a Vilanova on compartiran plaça amb els Bordegassos de Vilanova, els Castellers de Vilafranca i la Colla Joves Xiquets de Valls on si tot va bé podríem veure l’estrena del 7d8 i el primer castell de nou dels liles des de la represa. Per altra banda, diumenge actuaran a Vilallonga juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. El cap de colla de la Jove, Jordi Alomà, assegura que la gent està responent bé i això els permetrà fer un pas endavant.

Finalment, els castellers de Sant Pere i Sant Pau actuaran a Reus juntament amb els Xiquets de Reus. Els del barri cooperativista volen portar a plaça el 2d7 i algun castell bàsic de vuit tal com assegura el seu cap de colla, David Lobo.

Així doncs, les tres colles tarragonines tenen l’oportunitat aquest cap de setmana d’anar agafant solidesa i confiança per arribar a Sant Magí amb els millors castells possibles.

PUBLICITAT