La Jove de Tarragona s’anota la millor actuació de l’any al Catllar

La Colla jove de Tarragona té una doble cita aquest cap de setmana. La primera diada ha sigut aquest dissabte a la tarda a la plaça de la Vila del Catllar en el marc de la seva Festa Major.

FOTO DE F.VIRGILI (TWITTER JOVE)
PUBLICITAT

Els liles han fet un pas més en el seu compte particular. Després d’un peu desmuntat s’han fet amb un majestuós 4d9 amb folre, a primera ronda on l’han treballat molt. En la segona ronda han descarregat el 3d9f molt ràpid i es converteix en el segon descarregat d’aquesta temporada. En l’última ronda de castells han estrenat el 2d8f el primer del seu compte personal d’enguany.

Per la seva banda, els Castellers de Vilafranca la diada de Catllar és la 7 que aposten per castells de 9. En primera ronda posen mira ja a Sant Fèlix i han descarregat el 3d9f. A segona ronda ha arribat el plat fort i és que feia més de 4 anys que no descarregaven el 5d9f i a més a més, es converteix en el primer 5d9f de la represa. Han tancat la seva ronda de castells amb un majestuós 4d9f. El pilar de 6 dels verds han donat per tancada la seva actuació. 

Tanmateix, la Colla Vella dels Xiquets de Valls han començat forts com la resta de colles i han descarregat a primera ronda el 3d9f. A segona ronda la vella ha decidit fer un pas més i fer el seu primer intent de gamma extra de la temporada i han aconseguit descarregar el 2d9fm. Com els liles i els verds, a tercera ronda la vella ha descarregat un 4d9f molt ben controlat i amb tranquil·litat. Han tancat la seva diada amb un pilar de 7 descarregat. 

La diada del Catllar ha acabat amb els tradicionals pilars de les tres colles davant l’Ajuntament.

Els liles tenen el segon repte del cap de setmana demà a les 13 h en la Diada Castellera de la Festa Major de l’Arboç acompanyats dels amfitrions Minyons de l’Arboç i com avui al Catllar, també hi seran la Colla Vella Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca.

Els Xiquets de Tarragona actuaran demà diumenge Festa Major de Sant Bartomeu a Sitges a les 18 h de la tarda a la plaça de l’Ajuntament. Estaran acompanyats dels amfitrions, la Colla Jove de Castellers de Sitges i els Minyons de Terrassa.

PUBLICITAT