La Jove de Tarragona signa la millor actuació de la temporada

Aquest dimecres, la ciutat de Tarragona, va acollir al Pla de la Seu, la segona de les nou diades que es faran durant el mes de juliol i agost dedicades als turistes.

PUBLICITAT

Ahir va ser el torn de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets del Serrallo. Els del Cos del Bou van aprofitar la bona dinàmica i l’afluència de gent que arrosseguen als darrers assajos per donar la seva millor versió davant els turistes que ahir es van aplegar davant la Catedral. Els de la camisa lila van obrir l’actuació amb un contundent 3d8, el segon de l’any. Seguidament, van descarregar el 4d8, assolint així completar el primer doblet de la temporada. Els de Jordi Alomà, no en tenien prou i van decidir continuar l’actuació amb un 7d7 i el 4d7a. Finalment, van tancar la seva primera participació a Tarragona Ciutat de castells amb dos pilars de 5 i quatre pilars de 4.

El cap de colla dels liles, Jordi Alomà, es mostrava satisfet i assegurava que aquest és el camí.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo van aprofitar l’actuació per continuar rodant a la canalla i per agafar confiança. Els del barri mariner van aconseguir descarregar el 3d6, el 4d6, el 3d6a i el 4d6a amb la intenció de pujar-ho un pis més. Finalment, van posar punt final amb dos pilars de quatre.

PUBLICITAT