La Jove de Tarragona vol descarregar la primera clàssica de l’any

Aquest diumenge la Colla Jove Xiquets de Tarragona té cita a Torredembarra a causa de la festa major del Quadre de Santa Rosalia. Els del Cos del Bou venen de fer la millor diada de la temporada després de descarregar el primer doblet de vuit. L’objectiu dels tarragonins es tirar endavant la primera clàssica de l’any i continuar agafant confiança de cara Sant Magí on podríem veure, si tot va bé, el primer castell de 9 dels liles des de la represa.

PUBLICITAT

El cap de colla de la Jove, Jordi Alomà, assegura que és important madurar els castells bàsics de vuit per poder donar un pas més.

Els Nois de la Torre i la Colla Joves Xiquets de Valls seran els encarregats d’acompanyar als tarragonins a la Plaça de la Verdura. Per una banda, els torrencs volen tornar a descarregar els castells bàsics de set i afegir-hi el 3d7a. Per altra banda, els de la camisa vermella visiten Torredembarra amb la intenció de repetir el 5d8 que ja han descarregat aquesta temporada, portar un castell amb agulla i treure’s l’espineta clavada de Sant Joan, descarregant el 3d9f.

PUBLICITAT