La màgia i solidaritat del Nadal arriba als infants ingressats al Joan XXIII

Un any més la màgia dels Reis d’Orient s’ha avançat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona amb la visita d’uns patges molt especials i molt futbolers.

Autor: ACN
PUBLICITAT

Els jugadors del Nàstic de Tarragona Pablo Fernández, Nil Jiménez, Aarón Rey i Andy Escudero, i també alguns representants del club, han visitat els nens i nenes ingressats a les unitats de Pediatria, UCI Pediàtrica, UCI Neonatal i Maternitat i han deixat moltes joguines noves, educatives i adaptades a diferents edats perquè també puguin gaudir d’un moment molt especial aquest Nadal tot i no poder estar a casa seva.

A més del Nàstic, l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet (Tarragonès) i l’empresa Dow també han participat en aquesta entrega. Pel que fa a la Pobla, les joguines es recullen a través d’una campanya solidària, en el cas de l’empresa Dow, també es recullen aquests regals a través d’un torneig de Nadal de futbol base. 

Sigui com sigui, els infants que estan vivint aquestes festes a l’Hospital Joan XXIII han rebut amb sorpresa i il·lusió aquesta arribada avançada d’uns reis molt especials

PUBLICITAT