La manifestació de pagesos provocarà importants alteracions de trànsit

La convocatòria d’una manifestació per part del col·lectiu de pagesos del territori aquest dimarts a Tarragona, amb la participació prevista de prop d’un centenar de tractors, comportarà importants restriccions de trànsit en diferents zones de la ciutat.

PUBLICITAT

La previsió inicial és que els manifestants arribin a quarts de nou del matí a la seu dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona, situats a l’av. dels Països Catalans. S’espera que els vehicles dels manifestants ocupin bona part de l’avinguda i, fins i tot, l’anomenada rotonda dels Conills.

Cal tenir present que la manifestació coincidirà de ple amb l’entrada dels nombrosos alumnes als respectius centres d’ensenyament situats a la Zona Educacional. La Guàrdia Urbana aconsella que, en la mesura del possible, s’eviti utilitzar el vehicle privat. Si els desplaçaments són indispensables, es recomana accedir a la zona per la N-240, direcció Lleida, des de la sortida de la zona Educacional (accés escola Estela / Pràctiques).

Es preveu que la circulació resti oberta al voltant de l’av. dels Països Catalans a partir de les 11.30 h, ja que els manifestants tenen a les 12 h un segon punt de concentració a la plaça Imperial Tàrraco. Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana tallarà a partir de mig matí tots els accessos a l’esmentada plaça (Pere Martell, av. Andorra, av. Roma, av. Marquès de Montoliu, rbla. Nova, etc.). S’aconsella que els accessos a la ciutat siguin per l’autovia A7, per la T11 (pont de Santa Tecla) i la via Augusta.

PUBLICITAT