La memòria de la lluita veïnal dels barris recorrerà la ciutat

Des del dilluns 14 de juny i fins al 20 del mateix més es podrà visitar l’exposició “Moviment social a Tarragona” al hall del Teatre Metropol de Tarragona. La mostra és un recull de fotografies del fotoperiodista Ángel Catena que narren la història de la lluita veïnal dels barris de Tarragona. El treball ha sigut posible gràcies a la coordinació de l’activista veïnal Ángel Juárez.

PUBLICITAT

Catena explica que el material exposat és un recull de tota una carrera vinculada a Tarragona. L’exposició recorrerà la ciutat i els seus barris i ja s’ha confirmat que arribarà al Mercat Central i al de Torreforta. Dídac Nadal, president d’EPIMSA, manifesta que “la ciutat actual és fruit de la lluita veïnal”.

L’exposició és un avanç del llibre que publicarà Ángel Catena durant les festes de Santa Tecla. En aquesta publicació es podrà trobar molt més arxiu de la història recollida pel fotoperiodista que repassa moments com l’arribada de les nuclears, la transformació dels barris o l’atemptat d’ETA al rack d’Entrepol.

PUBLICITAT