La Mondragón enamora al públic de Riudoms

Està clar que hi ha cançons que formen part de l’adn del pop nacional i que són imprescindibles a qualsevol festa. Temes com “Viaje con nosotros”, “Ellos las prefieren Gordas” o “Corazón de neón” són ja clàssics de la banda La Orquesta Mondragón i que, per molt que passin els anys, mai les deixaran de tocar.

PUBLICITAT

L’únic i incomparable Javier Gurruchaga, cantant i showman de la banda, ha estat el protagonista, aquest dissabte, al Casal Riudomenc en un concert que, des del primer minut ha fet ballar i moure al públic que omplia la sala.

La Orquesta Mondragón presentava el nou espectacle, que per primera vegada estava pensat per a teatres i auditoris i per tal de fer un recorregut per les genuïnes pàgines de contes i relats fascinants en els que la Mondragón ens ha introduït durant més de quaranta anys als escenaris. Un viatge que el mateix Gurruchaga defineix com divertit, terrorífic, nostàlgic, vitalista, teatral i musical.

A més dels temes clàssics de La Mondragón, la banda va oferir també un repertori d’altres temes de Joaquín Sabina, Manolo Tena i Luis Alberto de Cuenca i també versions de John Lennon, Luis Eduardo Aute i Lou Reed, i tot en un escenari que ret homenatge a Edgar Allan Poe.

PUBLICITAT