La Móra es prepara per un cap de setmana de festa major

Les festes de La Móra tornen amb una programació més curta però més intensa amb música, castells, esport i tradició.

PUBLICITAT

Enguany, el barri de llevant, condensa tots els actes de la seva festa major durant el cap de setmana del 5,6 i 7 d’agost i la majoria de les activitats es portaran a terme al camp de futbol, un espai que repeteix per segon any com escenari principal.

La revetlla més festiva amb l’Orquestra Girasol d’aquest divendres donarà el tret de sortida a un cap de setmana molt intens amb molts actes entre els quals destaquen alguns ja consolidats com el mercat romà o la travessia popular de natació.

Més enllà de la festa, l’associació de veïns de La Móra segueix negociant amb l’Ajuntament de  Tarragona una major inversió pel barri i convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada (EMD), una reivindicació ja històrica i que sembla seguir sense resposta. Per la seva banda, Francesc Garcia, president de l’Associació de Veïns de La Móra, té molt clar que seguiran lluitant perquè La Móra tingui el reconeixement que es mereix.

Així doncs, La Móra tornarà a celebrar amb normalitat la seva festa major amb un escenari reivindicatiu de fons que sembla que seguirà sense solució.

PUBLICITAT