La Part Alta i l’Eixample, la majoria de sol·licituds per rehabilitar habitatges

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut un total de 49 sol·licituds d’ajuts per la rehabilitació d’habitatges a la ciutat. Des del consistori es fa una valoració molt positiva en aquesta primera convocatòria que ara haurà de passar a tràmit per tal de comprovar que les sol·licituds rebudes compleixen els requisits necessaris.

PUBLICITAT

Hi destaca en gran part, les peticions de la Part Alta amb 15 sol·licituds com a gran reclam per millorar els immobles. D’aquests tràmits, l’acompanya l’Eixample amb 14 peticions i més lluny queden les 5 peticions procedents del barri del Port. També s’han rebut propostes en diversos barris tarragonins com La Floresta, Boscos, Camp Clar o l’Eixample Sud, que han demanat acollir-se a la partida.

La consellera d’habitatge, Eva Miguel, explica que la mesura ajuda a omplir forats dels pisos que hi havien en la borsa de mediació.

Es preveu però, que a finals d’any s’obri una segona convocatòria dels fons restants que han quedat sense invertir en aquesta primera subvenció. 11 tràmits ja són a punt de tancar-se i la previsió és que tots els expedients es puguin tancar a finals d’any per poder atorgar la subvenció per millorar els habitatges necessaris. Una partida que ha comptat amb una dotació econòmica per part de l’Ajuntament de Tarragona d’1.100.000 euros.

PUBLICITAT