La Part Baixa acollirà el ‘Tarragona Sostre 360’

La seu social del projecte “Tarragona Sostre 360” s’instal·larà a la Part Baixa, a l’edifici que fa cantonada entre el carrer Castaños i el carrer Sant Miquel, al Barri del Port. Es tracta d’un local que havia estat l’empresa d’electricitat Álvarez Beltran i que ara s’està reconvertint en un espai amb gimnàs, perruqueria, estudi de rap i televisió entre d’altres per donar una oportunitat a 30 joves majors de 18 anys que han accedit a aquest programa impulsat per la Fundavió EVEHO, la Fundació La Caixa i la Generalitat de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Els veïns del barri s’han mostrat inquiets davant això, ja que inicialment estava parlat que aquí s’havia de situar la llar de jubilats que l’Ajuntament va comentar que volia fer en aquest barri. Així ho ha explicat la Presidenta de l’Associació de Veïns del Barri del Port, Mari Carmen Puig. 

En aquest sentit la Presidenta del Port espera que el projecte funcioni i tingui resultats, però lamenten que no se’ls hagi informat abans.

Amb tot plegat, de moment, no se sap on anirà la llar de jubilats que l’Ajuntament va assegurar que faria en aquest indret. 

PUBLICITAT